Bu ürün kapanmıştır. Satışı devam eden benzer ürünlere göz atın:

Maun kaplama FİAT Ducato Full set 03.02 Sonras (#24208224)

Benzer Ürün
Aradığınıza çok benzeyen bir ürün var!
Fiat Ducato Full set 03.02 Sonrası 26 Parça Maun

Fiat Ducato Full set 03.02 Sonrası 26 Parça Maun

(#125370631)
Kargo
: Alıcı Öder - 2 - 3 Gün İçinde Kargo
Durum
: Sıfır ürün

121,42 TL

Benzer Ürünler
  • : SıfırDurum
  • Maun kaplama FİAT Ducato  Full set  03.02 Sonras
  • Maun kaplama FİAT Ducato Full set 03.02 Sonras (#24208224)

  • 79,00 TL

    Sıfır Ürün

Maun kaplama FİAT Ducato  Full set  03.02 Sonras

Ürün Açıklaması :

Design Autocomfort Yazılı Logonun Olduğundan Emin Olunuz.Torpido Kaplamaları Sadece Aracınıza Güzel Ve Özel Bir Görünüm Kazandırmaz Aynı Zamanda Torpidonuzu Çizilmelere Ve Darbelere Karşı Korur.

Montaj :
1) Montajı Yapılacak Ürünlerin Bulunduğu Kutuların Arka Kısımlarında Kutu İçinde Bulunan Ürünün Hangi Parçalardan Oluştuğunu Gösteren Bir Kroki Bulunmaktadır. Montaja Başlamadan Önce Bu Krokiye Bakarak Hangi Parçaların Aracınızın Ön Kokpit Bölümünde Nerelere Geleceğini Tespit Etmeniz Gerekir.Tespiti Yaptıktan Sonra Bu Bölümleri Saf Alkol İçeren Kutunun İçinden Çıkan Mendille Temizleyip Siliniz.Temizleme Ürünleriyle İyice Temizlenmeli,Yağlardan Ve Kirlerden Arındırılmalıdır.Torpidoyu Temizlediğiniz Ürünle Parmak Uçlarınızıda Temizlemeyi Unutmayın.Ayrıca Bu Ürünleri Isıtmak İçin Bir Saçkurutma Makinesi Hazır Bulundurulmalıdır.

2) Öncelikli Olarak Elinizin Alışması İçin Kutu İçerisinden Çıkardığınız Ürünün En Kolay Parçasını Belirleyip Bu Parçadan Montaja Başlamanızı Tavsiye Ederiz.Parçayı Bulunduğu Yerden Ayırıp Ters Çeviriniz.Bantlı Tarafı Size Dönük Olarak Çevirdiğiniz Bu Parçayı Mevsim Durumuna Göre 1,2 Dakika Kadar Isıtınız.Bantlı Taraf Isıtıldığı Takdirde Aktif Hale Gelecek Ve Yapıştıracağınız Yerde Daha Kuvvetli Tutunacaktır.Ufak Parçaları Herhangi Bir Köşesinden Yapıştırarak Monte Yapınız.Büyük Parçaları İse Şekillerin Orta Kısımlarından Yapıştırarak Monte Ediniz.Ürünlerimizde Dünyaca Kalitesi İspatlanmış Bant Olarak 3m/468 Mp Kullanılmaktadır.Ayrıca Bir Yapıştırıcı Kullanılması Gerekmez.

3) Yapıştırmış Olduğunuz Parçalarda Birkaç Saniye İçerisinde Ürünün Elastiki Olmasının Avantajını Kullanarak Kaldırıp Düzeltmeler Yapabilirsiniz.Ancak Birkaç Dakika Sonra Ürünün Yerinden Oynatılması Alt Kısmındaki Bantın Zayıflamasına Neden Olabilir.Yapıştırdığınız Ürünlerin Üstündende Isıtılması Ve Pres Yapılarak Bastırılması Tavsiye Edilir.Bazı Parçalar Çok İnce Olabilir.Budurumda Bu Parçaları Isıtmadan Yapıştırdıktan Sonra Üzerinden Isıtılması Ve Pres Yapılarak Bastırılması Tavsiye Edilir.Bazı Parçalar Çok İnce Olabilir.Budurumda Bu Parçaları Isıtmadan Yapıştırdıktan Sonra Üzerinden Isıtın
 
26 dekor
 
7 farklı model seçeneği
 
 
1) SORU  : BU ÜRÜNLER ARACIMA ZARAR VERİRMİ?
       CEVAP: BU ÜRÜNLERİN ARKASINDA BULUNAN 3M BANT ÖZELİĞİ İTİBARİYLE İSTENİLDİĞİNDE ARACINIZDAN KOLAYCA SÖKÜLEBİLİR ARAÇ ÜZERİNDE HERHANGİ BİR İZ VEYA LEKE BIRAKMAZ.TAM AKSİNE ARACINIZIN TORPİDOSUNU DIŞ ETKENLERE KARŞI KORUR.
  2) SORU  : BU ÜRÜNLERİN MONTAJINI KENDİM YAPABİLİRMİYİM VE ARACIMDAN HERHANGİ BİR PARÇA SÖKÜLMESİ GEREKİRMİ?
     CEVAP : BU ÜRÜNLERİN MONTAJI ÇOK KOLAYDIR.KUTULARIN ARKA KISMINDA ŞEKİLLERLE GÖSTERİLDİĞİ GİBİ BU SİTEMİZDEDE ANLATILMAKTADIR.MONTAJ İÇİN ARACINIZIN HERHANGİ BİR PARÇASININ SÖKÜLMESİNE GEREK YOKTUR.ENBÜYÜK ÖZELLİĞİ PARÇALAR SÖKÜLMEDEN ÜZERİNE MONTJININ YAPILMASIDIR.
  3) SORU  : HER ARACIN TORPİDO ŞEKLİNE GÖREMİ ÜRÜNLERİ SİPARİŞ EDİYORUZ?
     CEVAP :HER ARACIN TORPİDOSU FARKLIDIR,DOLAYISIYLE ARACINIZIN MARKASI VE MODELİ BELİRTİLMELİDİR.HER ARACA GÖRE HAZIR KALIPLAR HALİNDE KUTULANMIŞTIR.500 ADETE YAKIN KALIBIMIZ MEVCUTTUR.
  4) SORU : BU TORPİDO KAPLAMALARI ARAÇ ÜZERİNDE NEKADAR DAYANIKLI OLARAK BOZULMADAN KALABİLİR?
    CEVAP : BU ÜRÜNLER SONDERECE DAYANIKLI MALZEMEN YAPILMIŞTIR VE SİZ SÖKMEK İSTEMEDİĞİNİZ TAKDİRDE ÖMÜRBOYU HİÇBİRŞEYDEN ETKİLENMEZ. 
  5) SORU : BU ÜRÜNLERİN SAĞLIK AÇISINDAN HERHANGİ BİR ZARARI VARMIDIR.
    CEVAP : BİZİM ÜRÜNLERİMİZ KESİNLİKLE KANSEROJEN MADDELER İÇERMEZ.ANCAK PİYASADA BENZERİ OLAN FAKAT KULLANILAN HAMMADDEDEN KAYNAKLANAN ZARARLI MADDELER İÇEREN ÜRÜNLERDE BULUNMAKTADIR.ÇOK UCUZ ÜRÜNLERİ ALIRKEN BUNLARIDA DİKKATE ALINIZ.
  6) SORU  : BU ÜRÜNLERİN GARANTİSİ KAÇ YILDIR?
     CEVAP : ÜRÜNLERİMİZ 5 YIL BİREBİR DEĞİŞİM GARANTİSİ KAPSAMINDADIR.
  7) SORU  : ÜRÜNLERİNİZİ NASIL ALABİLİRİM ?
     CEVAP : ÜRÜNLERİMİZİ TÜRKİYENİN BİRÇOK BÖLGESİNDE BULUNAN DAĞITICI FİRMALARIMIZDAN TEMİN EDEBİLDİĞİNİZ GİBİ BİZDEN LİSTE FİYATINDANDA TEMİN EDEBİLİRSİNİZ.FİYATLARIMIZ KDV HARİÇ FİYATLARDIR.KARGO ÖDEMESİ SİZE AİT OLARAK KARGO İLE İSTEDİĞİNİZ ADRESE BİR VEYA İKİ GÜN İÇERİSİNDE TESLİM EDİLİR.
   8) SORU  : ÜRÜNÜ BEĞENMEDİĞİMİZ TAKDİRDE İADESİ VARMIDIR ?
     CEVAP  : ÜRÜNÜ KARGODAN ALDIĞINIZ TARİH İTİBARİYLE 15 GÜN İÇERİSİNDE BİZE İADE EDEBİLİRSİNİZ.KESİNLİKLE HERHANGİ BİR PARA KESİNTİSİ YAPILMAZ.
  9) SORU   : BU ÜRÜNLERİN PARÇA SAYILARI NEYE GÖRE BELİRLENİYOR ?
     CEVAP  : ARACINIZDA BULUNAN TORPİDONUN BİZİM ÜRÜNLER İÇİN UYGUN OLAN BÖLÜMLERİNİN MUSAİT OLMASINA GÖRE PARÇA SAYISI FAZLA OLABİLİR BUDURUMDA FİYATIDA AYNI ORANDA BELİRLENİR.
  10) SORU  : ARACIMIZDA BU ÜRÜN İÇİN MUSAİT YERLER VARSA EXTRA OLARAK İSTEĞİMİZE UYGUN OLARAK YAPTIRABİLİRMİYİZ?
       CEVAP : ELBETTE BİZİM ÜRÜNLER İÇİN UYGUNSA YANİ DÜZ BİR ZEMİNSE YAPILABİLİR VE AYRICA FİYATLANDIRILIR
0
0
0
3
8
6

Tekil kullanıcı tarafından ziyaret edilmiştir.
  • Satıldığı Bölge
  • :İstanbul
  • Gönderim Alanları
  • :Tüm Türkiye'ye gönderilir
  • Kargo Ücreti
  • :Alıcı Öder
  • Kargo Süresi
  • :2-3 iş günü içinde kargoya verilir.
  • Kargo Şirketleri
  • :MNG Kargo
Tüm sorulara bak | Soru sor Satıcıya Sorulan Sorular (9)
  • S: Ürünün durumu nedir?
  • C: Ürünün durumu: Sıfır
  • S: Ürün nereden gönderiliyor?
  • C: Bu ürünün gönderildiği yer: İstanbul.
  • S: Ürünün kargo ücretini kim ödüyor?
  • C: Bu ürünün kargo ücretini "Alıcı" öder.
Bu ürünle ilgilenen kullanıcılarımız, bunlarla da ilgilendi

Sayfanın başına dön
Ana Sayfa| Arama| Satış| Dükkanlar| Mobil Uygulamalar| Bana Özel| İncelemeler ve Rehberler| Sıfır Risk Sistemi| Site Haritası| Yardım
© Copyright 2001-2014 GittiGidiyor.com | Gizlilik Politikası | Kullanıcı Sözleşmesi